Camping Del Levante

Camping Del Levante in is gelegen in het dorpje Corigliano Calabro is gelegen in het hart van de vlakte van Sybaris en heeft uitzicht op de Ionische Zee. U vindt hier alle ingrediënten voor een gezonde en rustige vakantie in de zon van Calabrië.


De zee is helder, blauw met veel vis, en de grote uitbreiding van het strand biedt ook de meest veeleisende gasten rust en voldoende ruimte. Het strand is warm en comfortabel, hij bestaat uit klein grind wat niet kleeft en waar je niet vies van wordt. Op het strand zijn koude douches en een beachvolleybalveld voor het vermaak van volwassenen en kinderen.

Camping Del Levante heeft een grote en schaduwrijke pijnbomeenbos en biedt plaats aan campers, caravans en tenten. De staanplaatsen beschikken over electriciteit.

Op de camping vindt u de bar waar u kunt kiezen tussen verschillende cocktails om na te genieten van een heerlijk diner, bereid in het restaurant. Er is ook een supermarkt op het terrein.

De entertainers hebben allerlei activiteiten waar u aan kunt deelnemen zoals aquarobics, Latijns-Amerikaanse thema-avonden in de disco, spelletjes, toernooien, dansen, en tijdens de week van Ferragosto de verkiezing van Miss en Mister Camping.

Voor de kinderen zijn er georganiseerde groep spelletjes, speurtochten, voetbaltoernooien, tennis toernooien en nog veel meer. Ook is er op de camping een speeltuin geschikt voor kinderen, een voetbalveld, tafeltennis en beachvolleybal.

Foto's Camping Del Levante
Campings Calabria Del Levante
Campings Italie Del Levante
Camping Del Levante
Camping Del Levante Corigliano Calabro